«Η εμπειρία του πελάτη» κλειδί για τη φρέσκια λιανική βιομηχανία το 2018

«Η εμπειρία του πελάτη» κλειδί για τη φρέσκια λιανική βιομηχανία το 2018

November 29, 2022 0 Von admin

Εμπειρία πελάτη

Εμπειρία πελάτη

Καθώς μπαίνουμε στο 2018, η «εμπειρία του πελάτη» υπόσχεται να είναι πιο σημαντική από ποτέ όσον αφορά τη διαφοροποίηση της επιχείρησής σας από τον ανταγωνισμό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον κόσμο των τροφίμων και των παντοπωλείων, όπου μια σημαντική τάση αλλάζει ακόμη και τον τρόπο που μιλάμε για τη βιομηχανία – η άνοδος του «παντοπωλείου».

Ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα υβρίδιο παντοπωλείων και εστιατορίων, την έννοια του «μπακάλικου». υιοθετείται όλο και περισσότερο από τα παραδοσιακά παντοπωλεία για να παρέχει πιο φρέσκες επιλογές για την υγεία των καταναλωτών που πάντα πιέζονται για χρόνο. Σήμερα είναι όλο και πιο σύνηθες να βλέπουμε φρέσκα τρόφιμα να παρασκευάζονται κατόπιν ζήτησης, ενόψει των αγοραστών. Για παράδειγμα, σε ορισμένες αγορές υπάρχει τώρα ένας σεφ σούσι που ετοιμάζει υγιεινές λιχουδιές.

Καινοτομίες στα παντοπωλεία μπορούν επίσης να παρατηρηθούν σε αγορές που πειραματίζονται με ειδικούς σταθμούς στα καταστήματα για γευσιγνωσία κρασιού ή δειγματοληψία καφέ, σταθμούς υγείας και ευεξίας, ακόμη και σε μια μίνι αγορά αγροτών που προβάλλει φρέσκα τοπικά προϊόντα. Τέτοιες εμπειρίες έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια βαθύτερη σύνδεση με τους αγοραστές και, τελικά, να τους ενθαρρύνουν να ψωνίζουν περισσότερο, να ξοδεύουν περισσότερα και να παραμένουν πιστοί.

Μια άλλη αναδυόμενη στρατηγική εμπειρίας πελάτη είναι η συνεχής σύγκλιση των αγορών εκτός σύνδεσης και των διαδικτυακών αγορών. Η παράδοση ειδών παντοπωλείου και έτοιμων γευμάτων κατ‘ οίκον γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη με υπηρεσίες όπως το Peapod και το Blue Apron — και σούπερ μάρκετ όπως η Kroger και άλλα πλέον κάνουν απίστευτα εύκολο για τους πελάτες να παραγγείλουν ηλεκτρονικά και να παραλάβουν από το κατάστημα. Οι ειδικοί προβλέπουν και μεγάλες επωνυμίες βασίζονται επίσης στην ιδέα ότι όλο και περισσότεροι αγοραστές θα συνδεθούν στο διαδίκτυο για να αναπληρώσουν βασικά είδη οικιακής χρήσης, όπως προϊόντα χαρτιού και είδη καθαρισμού, ποτά και τρόφιμα που δεν φθαρούν.

Πώς μπορώ να βελτιώσω την εμπειρία του πελάτη;

Η πρόκληση της παροχής εμπειρίας πελάτη επόμενου επιπέδου που μπορεί να σας διαφοροποιήσει από τους ανταγωνιστές σας απαιτεί γενικά όχι μόνο ένα δημιουργικό όραμα, αλλά και κάποια βοήθεια από έναν έμπειρο συνεργάτη του κλάδου που θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσετε ελκυστικές οθόνες λιανικής και προσαρμοσμένα είδη καταστημάτων, μαζί με λογισμικό σήμανσης που απαιτείται για την επικοινωνία βασικών πληροφοριών στους πελάτες σας.

Εμπειρία πελάτη

Ως πάροχος πλήρους υπηρεσιών λύσεων οπτικού εμπορίου από το δάπεδο μέχρι την οροφή, εδώ στο Εικαστικές Δημιουργίες και το τμήμα λογισμικών μας Rose Displays συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τους στόχους σας, να σας βοηθήσουμε να διαμορφώσετε το όραμά σας και στη συνέχεια να το πραγματοποιήσετε στο κατάστημα.

Για παράδειγμα, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνεργαστεί με τους λιανοπωλητές τροφίμων Kroger και Wegmans. εστιατόρια όπως το Hard Rock Café, το Pinkberry και το Chuck E Cheese. γίγαντες φαρμακείων Rite Aid, Walgreens και CVS. και εθνικούς λιανοπωλητές όπως οι Macy’s, Target και Walmart.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, έκτασης 325.000 τετραγωνικών ποδιών στο Pawtucket, RI, μπορούμε να κατασκευάσουμε σχεδόν οτιδήποτε χρειάζεστε. Με προηγμένες δυνατότητες και στα τρία κύρια υλικά (ξύλο, μέταλλο και πλαστικό), είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι για να μετατρέψουμε τις απαιτήσεις και τις ιδέες σας στο λιανικό εμπόριο σε οικονομικές, εντυπωσιακές οθόνες.

Εδώ είναι μόνο μερικοί από τους τρόπους που μπορούμε να βοηθήσουμε:

  • Προσαρμοσμένα φωτιστικά για ειδικούς σταθμούς και οθόνες
  • Εντυπωσιακά καπάκια, τραπέζια, μονάδες ραφιών και πολλά άλλα
  • Ξεχωριστοί πίνακες μενού, πλαίσια γραφικών, κατάλογοι διαδρόμων, βάσεις επιγραφών πάγκου και βάσεις δαπέδου ή λύσεις εμπνευσμένες από ξύλο από τη συλλογή μας Natural Elements

Ειδικευόμαστε στο να βοηθάμε τους πελάτες να πλοηγηθούν στη διασταύρωση μεταξύ του οπτικού merchandising και της εμπειρίας πελατών και θα θέλαμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε καινοτόμα, οικονομικά περιβάλλοντα που προσελκύουν τους αγοραστές και αυξάνουν τις πωλήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσετε το έργο σας.