Κορυφαίοι 5 τρόποι για να αποτρέψετε τον αποκλεισμό του Google Adsense σας

Κορυφαίοι 5 τρόποι για να αποτρέψετε τον αποκλεισμό του Google Adsense σας

Mai 2, 2023 0 Von admin

google

Κερδίζετε σταθερά έσοδα από το Google Adsense; Εάν απαντήσατε ναι, τότε θα υποθέσω ότι εξακολουθείτε να συμμορφώνεστε με τις πολιτικές του Google Adsense.

Έχετε φτιάξει το blog σας με πολλή σκληρή δουλειά. Η δημιουργία μιας φήμης μεταξύ των αναγνωστών σας ήταν επίσης μια πολύ απαιτητική εργασία. Περιμένεις να συνεχίσεις να βγάζεις πλούσια κέρδη. Ωστόσο, εάν δεν τηρήσετε έστω και μία πολιτική του Google Adsense, ο λογαριασμός σας στο AdSense θα απενεργοποιηθεί ή σε ορισμένες περιπτώσεις θα αποκλειστεί. Η Google είναι πολύ αυστηρή σχετικά με αυτές τις πολιτικές. Η άγνοια ή η εξαπάτηση θα σας βάλει σε πολλά προβλήματα.

Ας σας καθοδηγήσουμε στις 5 κορυφαίες πολιτικές του Google AdSense που θα προστατεύσουν τον λογαριασμό σας στο Google AdSense:

Αποφύγετε τα μη έγκυρα κλικ και εμφανίσεις

Μην κάνετε κλικ στις δικές σας διαφημίσεις. Μπορεί να θέλετε να ελέγξετε εάν οι διαφημίσεις λειτουργούν σωστά ή μπορεί να θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διαφημιστές – αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Εάν επιλέξετε να κάνετε κλικ στις δικές σας διαφημίσεις με αυτό το πρόσχημα, η Google θα το λάβει υπόψη και αυτά τα μη έγκυρα κλικ θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Επίσης, το να ζητάτε από την οικογένεια ή τους φίλους σας, τους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να στέλνετε email στη λίστα σας να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις στον ιστότοπό σας αντίκειται στις πολιτικές του Google Adsense.

Μην ενθαρρύνετε άλλους να χρησιμοποιούν παραπλανητικές ή παραπλανητικές μεθόδους για να δημιουργήσουν περισσότερα κλικ. Η προσφορά αποζημίωσης ή η χρήση φράσεων όπως „Κάντε κλικ στις διαφημίσεις“ ή „Υποστηρίξτε μας“ ή η τοποθέτηση παραπλανητικών ετικετών σε διαφημίσεις Google είναι όλοι σίγουροι τρόποι αποκλεισμού.

Η Google λέει,

„Οι χρήστες πρέπει πάντα να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις Google επειδή ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες που διαφημίζονται, όχι για να συγκεντρώσουν χρήματα για τον ιστότοπό σας ή για κάποιο σκοπό ή για να δημιουργήσουν κάποιο είδος ανταμοιβής για τον εαυτό τους.“

Οδηγίες περιεχομένου

Το Google Adsense έχει πολύ αυστηρή πολιτική να μην τοποθετεί διαφημίσεις σε ιστολόγια με περιορισμένο περιεχόμενο, όπως περιεχόμενο για ενηλίκους ή ενήλικες, περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, βίαιο ή μίσος, υπερβολικές βωμολοχίες ή περιεχόμενο που προωθεί παράνομη δραστηριότητα.

Περιεχόμενο που προσφέρει αποζημίωση για κλικ σε διαφημίσεις, περιεχόμενο χαμηλής ποιότητας ή ιστότοποι που χρησιμοποιούν τεχνικές SEO μαύρου καπέλου τιμωρούνται από την Google μειώνοντας την κατάταξή τους.

Δημιουργήστε σχετικό και σε βάθος περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας και συμμορφωθείτε με τις οδηγίες των web-masters της Google.

Υλοποίηση διαφήμισης

Η Google δεν επιτρέπει την τροποποίηση των κωδικών διαφημίσεών της με οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν έχει εξουσιοδοτηθεί από την Google. Μην χρησιμοποιείτε αναδυόμενα μηνύματα ή άλλες προτροπές για να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό ή να επιχειρήσετε αλλαγές στην αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης του χρήστη.

Η Google πιστεύει,

«Βελτίωση της εμπειρίας χρήστη στο Διαδίκτυο και προώθηση αρχών υπεύθυνου λογισμικού».

Τοποθέτηση διαφήμισης

Μην χρησιμοποιείτε κόλπα για να διεγείρετε τυχαία κλικ. Για να αποφύγετε αυτό, μην τοποθετείτε διαφημίσεις κοντά ή πάνω σε στοιχεία ελέγχου σελίδας, όπως γραμμή κύλισης ή καρτέλα κλεισίματος.

Μην δημιουργείτε σελίδες μόνο για διαφημίσεις Google και μην τις τοποθετείτε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αναδυόμενα παράθυρα. Μην μπερδεύετε τους χρήστες τοποθετώντας διαφημίσεις κοντά σε εικόνες ή συνδέσμους και κάνοντας κατάχρηση λογότυπων ή εμπορικών σημάτων Google για τις διαφημίσεις σας.

Πηγές επισκεψιμότητας

Μην αγοράζετε επισκεψιμότητα από τρίτα μέρη που συμμετέχουν σε προγράμματα με πληρωμή για κλικ, στέλνετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εγκαθιστάτε ανεπιθύμητο λογισμικό για την προβολή διαφημίσεων.

συμπέρασμα

Η Google δίνει μεγαλύτερη σημασία στην καλύτερη εμπειρία χρήστη και όλες οι πολιτικές της δημιουργούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Για να συνεχίσετε λοιπόν να απολαμβάνετε σταθερό εισόδημα και να μην αποκλείεστε από το Google Adsense, φροντίστε να ακολουθείτε αυστηρά όλους τους κανόνες του Google Adsense. Η Google ενημερώνει συνεχώς τις πολιτικές της, επομένως μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς.

Έχει απενεργοποιηθεί ή αποκλειστεί ποτέ ο λογαριασμός σας στο Google Adsense; Πώς καταφέρατε να το επαναφέρετε; Ποια είναι η εμπειρία σας με το Google Adsense; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας παρακάτω στα σχόλια.