Οι 4 καλύτερες εφαρμογές 1-on-1 Slack Meeting το 2022 [In-Depth Comparison]

Oktober 1, 2022 0 Von admin

Ενώ εργάζεστε εξ αποστάσεως, η επικοινωνία γίνεται ζωτικής σημασίας για τη δέσμευση και την ευθυγράμμιση της εργασίας σε έναν οργανισμό. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα τακτικά 1-on-1 όχι μόνο γίνονται σημαντικά αλλά απαραίτητα για τους εργαζόμενους να μοιραστούν τα προβλήματά τους και να λάβουν σχόλια. Οι εφαρμογές 1 προς 1 χαλαρών συσκέψεων είναι ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι όλοι συμμετέχουν σε τακτικά 1 προς 1 για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Αυτές οι συναντήσεις βοηθούν στην αφαίρεση των αποκλειστών και παρέχουν ανατροφοδότηση για τη βελτίωση τόσο του εργαζομένου όσο και του οργανισμού. Λόγω της τακτικής ανατροφοδότησης, η απόδοση και η αφοσίωση των εργαζομένων τείνουν να αυξηθούν. Επίσης, βελτιώστε την εμπιστοσύνη μεταξύ των εργαζομένων και των διευθυντών για να χτίσετε ισχυρές σχέσεις.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αφιερώσετε χρόνο για τακτικά 1-προς-1 μεταξύ όλης της εργασίας, αλλά οι εφαρμογές Slack μπορούν να κάνουν το 1-on-1 μέρος της κουλτούρας σας με απρόσκοπτο τρόπο. Και για να εξοικονομήσετε χρόνο, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τις 4 καλύτερες εφαρμογές slack συσκέψεων για να διεξάγετε 1 προς 1.

 1. 1v1 από το EngageWith
 2. 1-on-1s By Roots
 3. Οδηγήστε Ειλικρινά
 4. Όλα τα Στοιχεία

Αυτές οι εφαρμογές καθιστούν εξαιρετικά εύκολη τη διεξαγωγή 1 προς 1 και σας βοηθούν δημιουργία ομάδων υψηλών επιδόσεων. Κάνει επίσης τις συναντήσεις σας πιο παραγωγικές και καθοδηγούμενες από το πλαίσιο, ώστε να είναι σύντομες και λειτουργικές.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συγκρίνουμε και θα αντιπαραβάλλουμε τα ακόλουθα λεπτομερώς:

 • Χαρακτηριστικά/Δυνατότητες
 • Τιμές & Διαθέσιμα σχέδια
 • Διαδικτυακές αξιολογήσεις (Capterra, Trustpilot, G2)

Αποποίηση ευθύνης: Το 1v1 από το EnagageWith είναι η δική μας εφαρμογή. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να παρουσιάσουμε τις πληροφορίες ομοιόμορφα, επειδή θέλουμε να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση. Τούτου λεχθέντος, είμαστε περήφανοι για την εφαρμογή μας 1v1 και την κατασκευάσαμε με τις δυνατότητες και την ευκολία που θα θέλαμε (και τη χρησιμοποιούμε καθημερινά οι ίδιοι).

Μάθετε περισσότερα εδώ και χρησιμοποιήστε δωρεάν το 1v1 της EnagageWith για να γίνετε μέλος σε χιλιάδες εταιρείες που μας χρησιμοποιούν όπως Polygon, Outplay, Setu, Onjuno και άλλα…

1v1 από το EngageWith

Το 1v1 είναι μια χαλαρή εφαρμογή συσκέψεων για τη διεξαγωγή παραγωγικών συνομιλιών 1 προς 1 με διευθυντές και συναδέλφους για να προχωρήσετε πέρα ​​από τις ενημερώσεις κατάστασης και να πραγματοποιήσετε „πραγματικές“ συναντήσεις. Σας βοηθά να συνεργάζεστε σε σημεία ομιλίας, να ανταλλάσσετε σχόλια και να έχετε συναρπαστικές συνομιλίες – όλα μέσα στο Slack.

Χαρακτηριστικά του 1v1

Εύκολος προγραμματισμός

Το 1v1 προγραμματίζει αυτόματα τις συναντήσεις σας, αφού επιλέξετε τη συχνότητα των συσκέψεων. Σας υπενθυμίζει επίσης αυτές τις συναντήσεις την κατάλληλη στιγμή για να μην χάσετε καμία από αυτές.

Προσθέστε Σημεία Ομιλίας

Μπορείτε να προσθέσετε σημεία συζήτησης ακόμη και πριν από τη συνάντηση για να ορίσετε την ημερήσια διάταξη. Θέτει το σωστό πλαίσιο για τις συναντήσεις και τις κάνει πιο παραγωγικές.

Κρατάω σημειώσεις

Το 1v1 σάς επιτρέπει να κρατάτε άμεσες σημειώσεις της συνάντησης για αναφορά στο μέλλον. Φροντίζει να μην χάσετε τίποτα σημαντικό και βοηθά στην τεκμηρίωση με σαφήνεια και με βάση τα συμφραζόμενα.

Οφέλη από την προσθήκη 1v1 στο Slack

Κερδίζει χρόνο

Καθώς δεν χρειάζεται να αφιερώνετε καθόλου χρόνο στον προγραμματισμό 1-προς-1 με διευθυντές ή συναδέλφους, εξοικονομεί χρόνο για όλους. Σας επιτρέπει επίσης να τεκμηριώνετε και να ανταλλάσσετε σημεία συζήτησης για να κρατάτε όλες τις συναντήσεις σύντομες και επίκαιρες.

Βοήθεια στην προετοιμασία

Μοιράζοντας σημεία συζήτησης, μπορείτε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τη συνάντηση με όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και σημειώσεις.

Τίποτα δεν χάνεται

Παρακολουθεί όλες τις συναντήσεις που παρακολουθείτε μαζί με σημεία συζήτησης και σημειώσεις στις οποίες μπορείτε να αναφερθείτε ανά πάσα στιγμή. Διασφαλίζει ότι τίποτα δεν χάνεται και μπορείτε να κάνετε τις προτεινόμενες ενέργειες μετά από κάθε 1-on-1.

Διαθέσιμα σχέδια και τιμές

1v1 είναι α Ελεύθερος εφαρμογή για να κάνετε τις συναντήσεις σας πιο σκόπιμες και παραγωγικές.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να προσθέσετε δωρεάν 1v1 στο slack σας

Διαδικτυακές αξιολογήσεις του 1v1

Το 1v1 είναι μια εφαρμογή της EnagageWith η οποία έχει βαθμολογία 4,9 και 4,4 στο G2 και το Capterra αντίστοιχα.

Το EngageWith θέλει να οικοδομήσει μια κουλτούρα με προτεραιότητα τους ανθρώπους για καλύτερη αφοσίωση και διατήρηση των εργαζομένων. Με την εφαρμογή 1v1, προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε τις βαρετές συναντήσεις και να επικεντρωθούμε σε «πραγματικές» συναντήσεις που ενισχύουν την εμπιστοσύνη. Όχι μόνο ενισχύει την παραγωγικότητα των εργαζομένων, αλλά χτίζει μια κουλτούρα όπου οι συνάδελφοι εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον για ομαλή συνεργασία.

Το 1v1 δεν είναι απλώς μια εφαρμογή για τη διεξαγωγή 1-on-1. Αυτές οι τακτικές συναντήσεις είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία:

 1. Για να αυξηθεί η αφοσίωση των εργαζομένων (Διαβάστε τον οδηγό μας για την αύξηση της δέσμευσης των εργαζομένων)
 2. Κάντε οξυδερκείς ερωτήσεις (Κάντε κλικ ΕΔΩ για τα καλύτερα μπορείτε να ρωτήσετε)
 3. Λάβετε πολύτιμα σχόλια (Κάντε κλικ ΕΔΩ για τη δημιουργία μιας κουλτούρας ανατροφοδότησης)

1-on-1s By Roots

Το 1-on-1 είναι μια χαλαρή εφαρμογή για την οργάνωση εβδομαδιαίων check-in με τρόπο που βοηθά τους διαχειριστές και κατευθύνουν αναφορές καλύτερα να προετοιμάζονται, να διεξάγουν και να παρακολουθούν τα 1-on-1 τους.

Χαρακτηριστικά 1-on-1

Ευθυγραμμίστε τα σημεία ομιλίας

Σας επιτρέπει να γράψετε μερικά σημεία συζήτησης πριν από τη συνάντηση για να είστε πιο ευθυγραμμισμένοι και να αποφύγετε την εκτροπή από την ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο

Μετά από κάθε 1-on-1, μια προτροπή σχολίων τεκμηριώνει τα στοιχεία ενεργειών, την πρόοδο και την προοπτική δίνοντας σε κάθε χρήστη ανατροφοδότηση με δυνατότητα δράσης για αναφορά και εργασία.

Track 1-on-1 History

Το 1-on-1 παρακολουθεί όλες τις συναντήσεις και δημιουργεί μια ισχυρή αναφορά για να εντοπίσει προβλήματα και να διευκολύνει τη γρήγορη επίλυσή τους.

Διαθέσιμα σχέδια και τιμές

Το 1-on-1 έχει τρία διαθέσιμα σχέδια:

 • Core – Δωρεάν για έως και 500 υπαλλήλους με περιορισμένες δυνατότητες.
 • Ανάπτυξη – 5 $ ανά εργαζόμενο/μήνα (τιμολόγηση ετησίως) για έως και 500 υπαλλήλους.
 • Ολοκληρώθηκε – 10 $ ανά υπάλληλο/μήνα (τιμολόγηση ετησίως) για έως και 500 υπαλλήλους.

Εάν υπάρχουν περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι στον οργανισμό σας, τότε πρέπει να αναζητήσετε προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Διαδικτυακές αξιολογήσεις 1 προς 1

Δεν αναφέρεται σε ιστότοπους όπως το G2 και το Trustpilot.

Οδηγήστε Ειλικρινά

Το Lead Honestly είναι μια χαλαρή εφαρμογή συσκέψεων 1 προς 1 για τους διαχειριστές να διευθύνουν ισχυρές 1 προς 1 συσκέψεις.

Lead Honestly’s Features

Απλός Προγραμματισμός

Μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα των κλήσεων και θα προγραμματίσει αυτόματα αυτές τις κλήσεις.

Παρέχει μια προτροπή σημαντικών ερωτήσεων που πρέπει να δημιουργηθούν για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη και τις σχέσεις με τους υπαλλήλους.

Αναφορά Παλαιών Συναντήσεων

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να βλέπετε ένα αρχείο προηγούμενων συναντήσεων ανά πάσα στιγμή, ώστε να μην χάνετε τίποτα σημαντικό.

Διαθέσιμα σχέδια και τιμές

Το Lead έχει ειλικρινά απλή τιμολόγηση 24 $ το μήνα ανά διαχειριστή.

Προηγηθείτε στις διαδικτυακές αξιολογήσεις της Honestly

Δεν έχει αρκετές κριτικές σε ιστότοπους όπως οι G2, Trustpilot και Capterra.

Όλα τα Στοιχεία

Όλα τα στοιχεία είναι μια χαλαρή εφαρμογή για την οικοδόμηση μιας κουλτούρας συνομιλίας σε έναν οργανισμό μέσω 1-προς-1 συναντήσεων με διευθυντές και συναδέλφους.

Όλα τα χαρακτηριστικά των στοιχείων

Προσαρμόσιμα πρότυπα

Σας επιτρέπει να ορίζετε προσαρμοσμένα μηνύματα προτροπής ακόμη και πριν από τη σύσκεψη για να ορίσετε τη σωστή ατζέντα για τη σύσκεψη.

Αμφίδρομη ανατροφοδότηση

Μετά από κάθε συνάντηση, υπάρχει μια αμφίδρομη προτροπή ανατροφοδότησης για τη βελτίωση περαιτέρω συναντήσεων και από τις δύο πλευρές.

Διαθέσιμα σχέδια και τιμές

Προσφέρει τρία σχέδια:

 • Meeting Maker – 6,99 $ ανά χρήστη /μήνα (χρεώνεται ετησίως) για τουλάχιστον 10 χρήστες
 • Όλα τα στοιχεία – 12,99 $ ανά χρήστη /μήνα (χρεώνεται ετησίως) για τουλάχιστον 25 χρήστες
 • Επιχείρηση – Τιμολόγηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Διαδικτυακές αξιολογήσεις All Elements

Έχει 4,7 από 5 αστέρια αλλά με μόνο 3 κριτικές στο G2.

Ο συντονισμός μιας απομακρυσμένης ομάδας είναι δύσκολος, αλλά με τακτικά 1-on-1, μπορεί να γίνει λίγο απλό. Δημιουργεί έναν βρόχο ανατροφοδότησης και κρατά όλους ευθυγραμμισμένους σχετικά με την εργασία στον οργανισμό. Τέτοια τακτικά check-in χτίζουν επίσης την εμπιστοσύνη μεταξύ όλων στον οργανισμό για ομαλή συνεργασία και δημιουργούν μια κουλτούρα όπου όλοι μεγαλώνουν.

Ξεκινήστε να κάνετε τακτικά 1-on-1 με τους υπαλλήλους σας από τώρα κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς μπορώ να εκτελέσω μια συνάντηση one-on-one;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές για να εκτελέσετε μια σύσκεψη ένας προς έναν χωρίς καθυστέρηση. Θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε και να ορίσετε το πλαίσιο για κάθε συνάντηση ώστε να έχει παραγωγικό 1 προς 1 για καλύτερη αφοσίωση και απόδοση των εργαζομένων.

Τι κάνει ένα καλό ένα προς ένα;

Ένας καλός ένας προς έναν είναι εκείνος όπου ένας υπάλληλος μπορεί ελεύθερα να μοιραστεί τα προβλήματά του και οι διευθυντές μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυσή τους και να προτείνουν κατάλληλες μεθόδους για να το κάνουν. Μπορεί να είναι εφικτό μέσω χαλαρών εφαρμογών, καθώς μπορείτε να έχετε μια τακτική ευκαιρία να έχετε ένα 1 προς 1 με τον διαχειριστή και να βελτιώνεστε σταδιακά.

Πώς κάνετε μια συνάντηση 1 1 παραγωγική;

Η χαλαρή ενσωμάτωση, όπως το 1v1, μπορεί να κάνει το 1-on-1 σας παραγωγικό καθώς προγραμματίζει, ορίζει το πλαίσιο και ακόμη και σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις για χρήσιμες συμβουλές. Σας εξοικονομεί χρόνο, σας προετοιμάζει και δεν χάνεται τίποτα από τη συνάντηση.

Η δημοσίευση Οι 4 καλύτερες εφαρμογές 1-on-1 Slack Meeting το 2022 [In-Depth Comparison] εμφανίστηκε πρώτα στο ιστολόγιο Springworks.