Προπαραγγείλετε το νέο μου βιβλίο!  – You Grow Girl

Προπαραγγείλετε το νέο μου βιβλίο! – You Grow Girl

November 29, 2022 0 Von admin

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το 6ο βιβλίο μου, Grow Curious: A Journal to Cultivate Wonder στο Your Garden, είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία και θα δημοσιευτεί την 1η Φεβρουαρίου 2022 με το Chronicle Books.

Την ημέρα πριν μπούμε στο πρώτο lockdown στα μέσα Μαρτίου 2020, υπέγραψα συμβόλαιο για την ανακατασκευή του βιβλίου Grow Curious που δημοσίευσα για πρώτη φορά το 2017 με την υποστήριξη αναγνωστών μέσω του KickStarter. Εκείνη την εποχή, ο Φεβρουάριος του 2022 φαινόταν τόσο μακρινός. Λοιπόν, εδώ είμαστε, λίγο περισσότερο από 3 μήνες μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας, σε έναν κόσμο που δεν είχα φανταστεί ποτέ.

Αν και τα δύο βιβλία έχουν παρόμοιο τίτλο, δεν πρόκειται για επανέκδοση. Αρχικά, αυτό το βιβλίο έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση. Είναι έγχρωμο και ο Davin Risk το επανασχεδίασε και δημιούργησε όλα τα νέα, πρωτότυπα έργα τέχνης ακουαρέλας. Η επόμενη μεγάλη διαφορά είναι ότι είναι ένα περιοδικό στο οποίο μπορείτε να δουλέψετε. Υπάρχει πολύς χώρος για να μπορείτε να σχεδιάζετε και να γράφετε παράλληλα με τις προτροπές, αλλά εξακολουθεί να είναι πλούσιο σε περιεχόμενο. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να διατηρήσω αυτή την ισορροπία. Έχω επαναπροσδιορίσει ορισμένες από τις αρχικές δραστηριότητες. Ωστόσο, επειδή οι καιροί αλλάζουν και το ίδιο κι εγώ, ξαναέγραψα και επεξεργάστηκα τα πάντα. Υπάρχει επίσης πολύ ολοκαίνουργιο υλικό, συμπεριλαμβανομένων νέων δραστηριοτήτων, προτροπών, δοκιμίων και εισαγωγών.

Η πανδημία μας έχει εκτοξεύσει όλους σε έναν κόσμο στον οποίο επιθυμούμε τη σύνδεση με τη φύση περισσότερο από ποτέ. Ωστόσο, αυτό που έχει γίνει ακόμη πιο εμφανές είναι πόσοι δεν έχουν πρόσβαση. Για αυτόν τον λόγο, πίεσα ακόμη περισσότερο για να φτιάξω ένα βιβλίο που να είναι τόσο προσιτό και περιεκτικό σε άτομα που ζουν σε διαμερίσματα χωρίς υπαίθριο χώρο όσο εκείνα με κήπους πίσω.

Προπαραγγείλετε από το ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο της περιοχής σας ή οποιοδήποτε από τα παρακάτω:

Χρονικά βιβλία

Indiebound

Αμαζόνα

Πόλη του βιβλίου (Τορόντο, Καναδάς)

Βιβλιοπωλείο του Ηνωμένου Βασιλείου

Barnes and Noble

Επειδή ορισμένοι από εσάς θα προπαραγγείλετε ένα αντίγραφο για δώρο, δημιουργήσαμε μια κάρτα που μπορείτε να στείλετε ως ψηφιακό αρχείο ή να εκτυπώσετε.

– PDF

– PNG

Οι προπαραγγελίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για την κυκλοφορία μικρών τίτλων όπως αυτός. Εάν είστε ανεξάρτητος βιβλιοπώλης που θα φέρει το βιβλίο, επικοινωνήστε μαζί του για να το προσθέσω στη λίστα πωλητών που θα κοινοποιήσω μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.