Προσαρμοσμένα φωτιστικά λιανικής και οθόνες καταστημάτων που προσελκύουν τους αγοραστές

Προσαρμοσμένα φωτιστικά λιανικής και οθόνες καταστημάτων που προσελκύουν τους αγοραστές

November 29, 2022 0 Von admin

φωτιστικά λιανικής

Αναζητώντας νέες στρατηγικές για να προσελκύσουν και να προσελκύσουν αγοραστές λιανικής, οι υπεύθυνοι σχεδιασμού καταστημάτων και οι οπτικοί έμποροι βρίσκουν νέους τρόπους για να βελτιώσουν την εμπειρία αγορών με προσαρμοσμένα φωτιστικά και οθόνες καταστημάτων.

«Το μέλλον των φυσικών αγορών αφορά τη δημιουργία ενός συναρπαστικού προορισμού και μιας εμπειρίας επωνυμίας συγκεκριμένης τοποθεσίας», σύμφωνα με Κατάστημα!, μια παγκόσμια μη κερδοσκοπική ένωση λιανικού εμπορίου. «Τα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα αξιοποιούν το καλύτερο πλεονέκτημά τους – τον χώρο – για να μαγέψουν ξανά τους καταναλωτές».

Η πρόκληση του επαναπροσδιορισμού της εμπειρίας λιανικής πώλησης στο κατάστημα ανοίγει νέες ευκαιρίες για τους σχεδιαστές καταστημάτων να συνεργαστούν με συνεργάτες του κλάδου για τη δημιουργία ευφάνταστων εξαρτημάτων, επιδείξεων POP, επιγραφών και επίπλων που προσελκύουν, προσελκύουν και τραβούν την προσοχή των αγοραστών.

Εξαρτήματα καταστημάτων και τάσεις λιανικής

«Το λιανικό εμπόριο εξελίσσεται και αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ. Με τόσους πολλούς καταναλωτές που ψωνίζουν στο διαδίκτυο σήμερα, οι εμπειρίες λιανικής θα πρέπει να είναι αξέχαστες και εντυπωσιακές», σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο για Σχεδιασμός λιανικής πώλησης με μελλοντική στεγανοποίηση.

Το άρθρο διερευνά πέντε αξιοσημείωτες τάσεις που υπογραμμίζουν τη δυνατότητα χρήσης προσαρμοσμένων εξαρτημάτων λιανικής:

 1. Εύκαμπτα ράφια: Τα ευέλικτα συστήματα προβολής και ραφιών καταστημάτων προσφέρουν στους λιανοπωλητές ατελείωτες επιλογές για λύσεις εμπορίας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα – τα ράφια μπορούν να τροποποιηθούν σε πολλές διαμορφώσεις ή να αφαιρεθούν εντελώς για να φιλοξενήσουν μια νέα οθόνη.
 2. Εξαρτήματα σε τροχούς: Αποθηκεύστε τα εξαρτήματα που μπορείτε να μετακινήσετε κατά βούληση — ράφια ρούχων, κύλινδροι και άλλες οθόνες — σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια φρέσκια εμφάνιση απλώς μετακινώντας τις προσφορές σας.
 3. Κινητά κουτιά φωτός: Οι μόνιμες οθόνες φωτός μπορεί να είναι οδυνηρές όταν χρειάζεται να επανασχεδιάσεις έναν χώρο λιανικής. Αντίθετα, προστατέψτε το χώρο επενδύοντας σε κινητά κουτιά φωτός που μπορούν να επανατοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες.
 4. Εξατομικευμένες εμπειρίες αγορών: Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στον χώρο λιανικής επιτρέπει στα καταστήματα να προσφέρουν σε κάθε αγοραστή μια εξατομικευμένη εμπειρία. (Για παράδειγμα: έξυπνοι χώροι εξοπλισμού και διαδραστικά καταστήματα λιανικής.)
 5. Προηγμένος/Ενσωματωμένος φωτισμός: Η επανάσταση των LED βρίσκεται σε εξέλιξη, μια ευπρόσδεκτη αναβάθμιση από αυτά τα ξεπερασμένα λαμπάκια φθορισμού που τρεμοπαίζουν που μπορούν ακόμα να βρεθούν σε ορισμένα καταστήματα λιανικής. Το LED επεκτείνει επίσης τη δυνατότητά μας να σας βοηθήσουμε να ενσωματώσετε τον φωτισμό στις οθόνες σας (όπως φαίνεται σε αυτό photo gallery από το Hera Lightingειδικός στον τομέα του φωτισμού στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών μας στον κλάδο των πόρων).

Οφέλη από προσαρμοσμένα φωτιστικά λιανικής

Όταν έχετε μια ιδέα για μια ειδική οθόνη ή ένα καινοτόμο εξάρτημα που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα προϊόντα ή την επωνυμία σας, μερικές φορές οι διαθέσιμες επιλογές μαζικής παραγωγής απλώς δεν ταιριάζουν με την επωνυμία ή το όραμά σας. Τότε η επιλογή γίνεται:

 • Συμβιβαστείτε με το όραμά σας και ακολουθήστε το πλησιέστερο διαθέσιμο προϊόν.
 • Συνεργαστείτε με έναν πάροχο προσαρμοσμένων εξαρτημάτων για να δημιουργήσετε τις οθόνες σας σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας — σε οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα, χρώμα ή υλικό επιθυμείτε και με όποια ειδικά χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα μπορεί να χρειαστείτε.

Ένας κορυφαίος πάροχος προσαρμοσμένων εξαρτημάτων θα έχει μια εξειδικευμένη ομάδα σχεδιασμού και μηχανικής για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας στο κατάστημα. Είτε ψάχνετε για ένα ενιαίο εξάρτημα είτε μια συλλογή από εύκαμπτα/αρθρωτά κομμάτια (μονάδες τοίχου, κύβοι βιτρίνας, τραπέζια, ράφια, καθίσματα, είδη θήκης, πινακίδες κ.λπ.) που μοιράζονται μια συνεκτική σχεδιαστική αισθητική, θα λειτουργήσουν μαζί σας για να σχεδιάσετε και να παραδώσετε λύσεις έτοιμες για εμπορική επωνυμία που έχουν ως στόχο να κάνουν το προϊόν σας να ξεχωρίζει και να βελτιστοποιούν την εμπειρία των πελατών σας.

Αυτή η διαδικασία είναι πιο αποτελεσματική όταν ο κατασκευαστής προσαρμοσμένων εξαρτημάτων λιανικής είναι επίσης επέκταση της επωνυμίας και της ομάδας σας — με προηγμένη σχεδίαση, μηχανική και δυνατότητες αποκλειστικών υπηρεσιών λογαριασμού για τη δημιουργία καινοτόμων οθονών στο σπίτι και την παράδοση σε εσάς εγκαίρως και με προϋπολογισμό.

Λύσεις εμφάνισης λιανικής από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Οι δυνατότητες είναι πρακτικά ατελείωτες. Μαζί με τη μητρική μας εταιρεία, Εικαστικές Δημιουργίες (VCI), προσφέρουμε απαράμιλλη τεχνογνωσία και δυνατότητες για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε λύσεις οπτικής επικοινωνίας από το δάπεδο μέχρι την οροφή και προβολής εμπορευμάτων.

Η VCI απολαμβάνει εξαιρετική φήμη μεταξύ μερικών από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες λιανικής και καταναλωτικής επωνυμίας της χώρας για το σχεδιασμό και την κατασκευή προσαρμοσμένων εξαρτημάτων και οθονών, καθώς και για την εκπλήρωση και την αριστεία εξυπηρέτησης πελατών. Τώρα αγκυροβολώντας το νέο τμήμα Signware της VCI, η Rose Displays έχει εξυπηρετήσει γενιές πελατών παρέχοντας εμπορικά συστήματα SignwareTM κορυφαίας ποιότητας, φωτιστικά LED, ψηφιακές και διαδραστικές τεχνολογίες και προσαρμοσμένες λύσεις οθόνης.

Στην πανεπιστημιούπολη μας 300.000 τετραγωνικών ποδιών στο Pawtucket, RI, η VCI έχει αναπτύξει προηγμένες δυνατότητες και στα τρία κύρια υλικά (ξύλο, μέταλλο και πλαστικό) για να σχεδιάζει και να κατασκευάζει σχεδόν οποιοδήποτε πρόγραμμα λιανικής. Οι πρόσθετες δυνατότητες περιλαμβάνουν:

 • Γραφικό σχέδιο
 • Πρωτοτυποποίηση
 • 3D Εκτύπωση
 • Ακρυλική Κατασκευή
 • Κατασκευή & Εξώθηση Μετάλλων
 • Κατασκευή συρμάτων
 • Ξυλουργική/Φινίρισμα
 • Κοπή με λέιζερ
 • Ζωγραφική
 • Μεταλλικό με επίστρωση πούδρας
 • MDF με επίστρωση πούδρας
 • Silk Screening
 • Χαλκογραφία
 • Σφράγιση μετάλλων
 • Παντός τύπου Κατασκευή Πλαστικών
 • Φωτισμός LED
 • Πινακίδα αλουμινίου
 • Υπηρεσίες Μηχανικών

Ως μέρος της δέσμευσής μας να είμαστε πάροχος πλήρους υπηρεσιών, είμαστε επίσης εξοπλισμένοι να αποθηκεύουμε, να διαχειριζόμαστε και να κατευθύνουμε τα προγράμματα προβολής μεγάλης κλίμακας σας. Προσφέρουμε ακόμη και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπλήρωσης για να μετακινήσετε πλήρως εξοπλισμένες οθόνες στις τοποθεσίες του καταστήματός σας — όπου και όποτε τις χρειάζεστε.

Εξαρτήματα καταστημάτων λιανικής [Client Stories]

Μια πιο προσεκτική ματιά σε πολλά προσαρμοσμένα έργα μας δείχνει τα πιθανά οφέλη για την επιχείρησή σας.

Rite-Aid — Μαζί με την επίδειξη της ικανότητάς μας να δημιουργούμε ευέλικτες επιλογές ραφιών και να ενσωματώνουμε φωτισμό σε προσαρμοσμένα φωτιστικά, αυτό το έργο με την αλυσίδα φαρμακείων Fortune 500 υπογραμμίζει επίσης την ικανότητά μας να αναπτύξουμε και να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 26 διαφορετικά εξειδικευμένα φωτιστικά σε εκατοντάδες νέα και ανακαινισμένα καταστήματα, όλα σε μια δύσκολη προθεσμία.

Staples — Η τεχνογνωσία μας στην ελαιοτριβεία παρουσιάζεται περήφανα σε αυτό το έργο με την Staples, τον γίγαντα ειδών γραφείου και επιχειρηματικών υπηρεσιών Fortune 500. Η Staples δέσμευσε την VCI για να καθορίσει και να προσφέρει το μοναδικό της όραμα για ευέλικτα και αρθρωτά εξαρτήματα μυλουργικής που θα μπορούσαν να αποσταλούν γρήγορα σε ανακαινισμένα καταστήματα ή νέες τοποθεσίες, όπου και όποτε χρειάζονται.

Let’s Talk Custom Visual Merchandising Solutions

Στο Visual Creations και στο Rose Displays, η κοινή μας αποστολή είναι να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε και να παρέχετε καινοτόμες προσαρμοσμένες συσκευές καταστημάτων και λύσεις οπτικής επικοινωνίας που:

 • Φανταστείτε ξανά τα περιβάλλοντα λιανικής σας
 • Βελτιώστε την εμπειρία της επωνυμίας σας στο κατάστημα
 • Εντολή της προσοχής των αγοραστών
 • Και, φυσικά, δημιουργήστε πωλήσεις

Θα θέλαμε να ακούσουμε για το όραμά σας για καινοτόμες, εμπειρίες αγορών στο κατάστημα που εντυπωσιάζουν τους πελάτες σας, προσφέρουν αφοσίωση και αυξάνουν τα έσοδα. Επομένως, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ανταλλάξουμε ιδέες για το επόμενο έργο σας.