Πώς να κερδίσετε χρήματα από τους γονείς σας

Πώς να κερδίσετε χρήματα από τους γονείς σας

November 5, 2021 0 Von admin

Το να κάνετε εργασίες για να βοηθήσετε τους γονείς σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος να πείτε ευχαριστώ για ό,τι κάνουν. Και, αποδεικνύεται, υπάρχουν μερικά εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τους βοηθήσετε και να σας κερδίσουν πραγματικά χρήματα.

Απόφοιτος που αγκαλιάζει τη μητέρα

Πίστωση: pixelheadphoto digitalskillet – Shutterstock

Για πολλούς μαθητές, είναι δύσκολο να τα βγάλουν πέρα ​​οικονομικά στο πανεπιστήμιο χωρίς υποστήριξη από τους γονείς. Η κυβέρνηση υπολογίζει γενικά τα Φοιτητικά Δάνεια με την υπόθεση ότι όσο περισσότερα κερδίζουν οι γονείς σας, τόσο περισσότερα χρήματα θα σας δώσουν στο uni, προσφέροντάς σας ως αποτέλεσμα μικρότερο δάνειο.

Το θέμα είναι ότι, για διάφορους λόγους, δεν μπορούν όλοι οι γονείς να δώσουν χρήματα στα παιδιά τους στο uni. Αυτό οδηγεί ορισμένους φοιτητές να αντιμετωπίζουν έλλειμμα χρηματοδότησης σε σύγκριση με άλλους που λαμβάνουν μεγαλύτερα δάνεια συντήρησης.

Ακόμα κι αν οι γονείς σου είναι σε θέση να σου δώσουν κάποια επιπλέον χρήματα, μπορεί και πάλι να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αρκετά. Και δεν είναι πάντα εύκολο να ζητήσεις περισσότερα.

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να ζητάτε χρήματα από τους γονείς σας, έχουμε πολλές ιδέες παρακάτω που μπορούν να σας κερδίσουν μετρητά ενώ ταυτόχρονα τους βοηθούν.

 • Σχέδια παραπομπής σε έναν φίλο

  χρήματα σε ένα πορτοφόλι

  Credit: Yevgen Kravchenko, kamui29, Bell Photography 423 – Shutterstock

  Το να παραπέμπετε τους γονείς σας σε διαφορετικούς οργανισμούς είναι ένας καταπληκτικός τρόπος εσύ και αυτοί για να πάρετε δωρεάν χρήματα.

  Για να βεβαιωθείτε ότι είναι αμοιβαία επωφελές για εσάς και τους γονείς σας, σκεφτείτε ποιους ιστότοπους και υπηρεσίες χρησιμοποιείτε τακτικά και πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμες και οι γονείς σας. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο Διαδίκτυο για να δείτε εάν αυτές οι εταιρείες έχουν ένα σύστημα παραπομπής σε φίλο.

  Πολλά από αυτά τα προγράμματα προσφέρουν ανταμοιβές μετρητών ή πίστωση εντός εφαρμογής. Για παράδειγμα, Παραπομπή σε φίλο του PayPal Το πρόγραμμα επιτρέπει σε εσάς και το άτομο που προσκαλείτε να κερδίσετε 10 £* ο καθένας, αρκεί να ξοδέψει ή να στείλει πάνω από 5 £* μετά την εγγραφή σας μέσω του συνδέσμου παραπομπής σας.

  Μπορείτε να κερδίσετε έως και 50 £* με τον σύνδεσμο παραπομπής σας, επομένως, αν παραπέμψατε τόσο τη μαμά όσο και τον μπαμπά σας (και ίσως μερικούς άλλους φίλους), θα μπορούσαν να λάβουν ο καθένας από ένα tenner και μπορείτε να λάβετε 10 £* ανά άτομο .

  Οι τράπεζες έχουν γενικά τις μεγαλύτερες ανταμοιβές/κουπόνια μετρητών για παραπομπή φίλων και συγγενών (συχνά περίπου £100). Ωστόσο, αυτές οι προσφορές είναι απίθανο να σχετίζονται με τραπεζικούς λογαριασμούς φοιτητών. Αντίθετα, όσο βρίσκεστε στο πανεπιστήμιο, μπορεί να είναι πιο χρήσιμο για εσάς και τους γονείς σας να αναζητήσετε ξεχωριστά τράπεζες που προσφέρουν καλές προσφορές εγγραφής.

  Έπειτα, σε λίγα χρόνια που θα λήξει ο αποφοιτητής σας, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε αν η τράπεζα των γονιών σας έχει ένα καλό πρόγραμμα παραπομπής σε φίλο που θα μπορούσε να βοηθήσει εσάς και αυτούς να κερδίσετε χρήματα.

  * Οι τιμές ήταν σωστές κατά τη στιγμή της γραφής.

 • Αγοράστε online μέσω ιστοτόπων επιστροφής μετρητών

  Την επόμενη φορά που οι γονείς σας σχεδιάζουν να αγοράσουν κάτι, προσφερθείτε να τους το αγοράσετε μέσω ενός ιστότοπου ή μιας εφαρμογής επιστροφής μετρητών. Αυτό δεν θα τους κοστίσει ούτε μια δεκάρα επιπλέον, αλλά σας επιτρέπει να κερδίσετε χρήματα από την αγορά.

  Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με την επιστροφή μετρητών, είναι ένας εύκολος τρόπος να λάβετε πίσω χρήματα μετά την αγορά αντικειμένων. Το γεμάτο μας Ο οδηγός για την επιστροφή μετρητών εξηγεί τη διαδικασία λεπτομερώς.

  Παρακολουθήστε επίσης τις εφαρμογές επιστροφής μετρητών σούπερ μάρκετ. Αν δείτε ότι υπάρχει μια προώθηση για ένα προϊόν που γνωρίζετε ότι συνήθως αγοράζουν οι γονείς σας, προσφερθείτε να το αγοράσετε για αυτούς. Οι γονείς σας θα μπορούσαν να σας επιστρέψουν το πλήρες κόστος του αντικειμένου και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να κρατήσετε την ανταμοιβή επιστροφής μετρητών.

  Ελέγξτε τους Όρους και Προϋποθέσεις του ιστότοπου επιστροφής χρημάτων που χρησιμοποιείτε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αγοράσετε κάτι για λογαριασμό κάποιου άλλου.

  Για παράδειγμα, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το TopCashback λέει στους Όρους και Προϋποθέσεις του ότι χαίρονται που πραγματοποιείτε την περιστασιακή συναλλαγή επιστροφής μετρητών για λογαριασμό στενών φίλων ή μελών της οικογένειας. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας για να αγοράζετε πράγματα για λογαριασμό πολλών άλλων ατόμων.

 • Αλλάξτε τους λογαριασμούς τους

  Το να βοηθήσετε τους γονείς σας να αλλάξουν παρόχους ενέργειας θα μπορούσε να τους βοηθήσει να εξοικονομήσουν χρήματα και υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε κάποια χρήματα ως ευχαριστώ.

  Αναζητήστε παρόχους φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας που προσφέρουν χαμηλές τιμές και ανταμοιβές σε μετρητά για την εγγραφή σας. Εάν οι γονείς σας στραφούν σε αυτούς, θα επωφεληθούν παίρνοντας χαμηλότερους μηνιαίους λογαριασμούς και θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας δώσουν τα χρήματα που έλαβαν ως μπόνους εγγραφής.

  Εάν οι γονείς σας δεν είναι ήδη με έναν πάροχο πράσινης ενέργειας, αξίζει να τους τονίσετε ότι αυτός θα ήταν ένας καλός λόγος για να αλλάξετε. Όχι μόνο θα μπορούσε να τους εξοικονομήσει χρήματα, αλλά θα βοηθήσει επίσης στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα τους.

  Ένα παράδειγμα παρόχου πράσινης ενέργειας με ανταγωνιστικές τιμές είναι η Octopus Energy. Μπορείτε να λάβετε 50 £ για την εγγραφή σας (κάντε κλικ στον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες).

  Εκτός από το να βοηθάτε τους γονείς σας να αλλάξουν παρόχους ενέργειας, θα μπορούσατε επίσης να προσφέρετε να αλλάξουν τον πάροχο ευρυζωνικής σύνδεσης. Ορισμένοι πάροχοι δίνουν κουπόνια όταν εγγραφείτε. Μάθετε περισσότερα στον οδηγό μας για τις καλύτερες ευρυζωνικές προσφορές.

  Δεδομένου ότι οι τιμές της ενέργειας βρίσκονται επί του παρόντος σε υψηλό όλων των εποχών, Οι περισσότεροι πάροχοι ενέργειας δεν προσλαμβάνουν νέους πελάτες. Η συμβουλή μας είναι να παραμείνετε με τον τρέχοντα προμηθευτή σας. Μάθετε περισσότερα στον οδηγό μας για τους λογαριασμούς ενέργειας.

 • Βρείτε τις καλύτερες προσφορές

  Όταν ζεις με φοιτητικό προϋπολογισμό, γίνεται δεύτερη φύση να το κυνηγάς καλύτερες προσφορές.

  Καθώς αναμφίβολα θα προσέχετε εξαιρετικές προσφορές ούτως ή άλλως, θα μπορούσατε να αναζητήσετε φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις σε προϊόντα που αγοράζουν τακτικά οι γονείς σας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από σαμπουάν, καφέ, τροφή για κατοικίδια.

  Μόλις βρείτε κάτι σε χαμηλότερη τιμή από ό,τι συνήθως ξοδεύουν, μπορείτε να προσφέρετε να το αγοράσετε για αυτούς. Εάν χαρούν να διατηρήσετε τη διαφορά στο κόστος, θα μπορούσαν στη συνέχεια να σας πληρώσουν το ποσό που συνήθως ξόδευαν για το αντικείμενο ως αποζημίωση συν μια επιπλέον πληρωμή.

  Αυτό δεν θα τους ήταν επιπλέον έξοδα πέρα ​​από αυτά που θα ξόδευαν διαφορετικά και θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κερδίσετε λίγα μετρητά.

  Για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες προσφορές, εγγραφείτε στο email των εβδομαδιαίων προσφορών μας. Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε επίσης δωρεάν πακέτο χρημάτων για φοιτητές που περιλαμβάνει ένα εύχρηστο φύλλο προϋπολογισμού ενός λεπτού.

  Επιπλέον, όταν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου για τους γονείς σας, θυμηθείτε το προηγούμενη συμβουλή σχετικά με την αγορά πραγμάτων μέσω ιστότοπων επιστροφής μετρητών για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα.

 • Βοήθεια με θελήματα

  είδη καλαθιού αγορών φρούτα λαχανικά

  επιστρέφει: goffkein.pro – Shutterstock

  Είτε μένετε στο σπίτι με τους γονείς σας κατά τη διάρκεια του τριμήνου, είτε επιστρέφετε για τις διακοπές, θα μπορούσατε να προσφερθείτε να τους βοηθήσετε με θελήματα. Αυτό θα τους εξοικονομήσει χρόνο ενώ θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα.

  Εάν αισθάνεστε άνετα να το κάνετε, θα μπορούσατε να ζητήσετε μια μικρή αμοιβή σε αντάλλαγμα για να πάτε στο σούπερ μάρκετ ή στο Ταχυδρομείο ή να κάνετε παρόμοιες δουλειές για αυτούς.

  Ωστόσο, είναι δυνατό να κερδίσετε ανταμοιβές απλά περπατώντας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μετατρέψετε τα θελήματα σε οικονομική ώθηση χωρίς να χρειάζεται να σας πληρώσουν οι γονείς σας.

  Όπως εξηγούμε με περισσότερες λεπτομέρειες στον οδηγό μας για να κερδίσετε χρήματα από το περπάτημα, εφαρμογές όπως το Sweatcoin και το winwalk σας προσφέρουν ανταμοιβές με βάση τον αριθμό των βημάτων σας. Αυτές οι ανταμοιβές περιλαμβάνουν κουπόνια, εκπτώσεις ή ακόμα και δωρεάν πράγματα.

  Πρέπει να κάνετε αρκετά βήματα για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις ανταμοιβές. Όμως, το να κάνετε εργασίες που εξοικονομούν δουλειά στους γονείς σας είναι τόσο χρήσιμο για αυτούς όσο και ένας καλός τρόπος για εσάς να αυξήσετε τον καθημερινό σας αριθμό βημάτων.

 • Κάντε δουλειές του σπιτιού

  Εάν οι γονείς σας είναι πρόθυμοι να σας δώσουν λίγα χρήματα σε αντάλλαγμα για τις δουλειές του σπιτιού, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο σπίτι.

  Οι δουλειές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού, το πλύσιμο ρούχων, το πλύσιμο ενός αυτοκινήτου, την προετοιμασία γευμάτων ή, αν οι γονείς σας έχουν κήπο, το κούρεμα του γκαζόν.

  Και να έχετε κατά νου ότι εάν κάνετε οποιονδήποτε καθαρισμό για αυτούς, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε σπιτικά προϊόντα καθαρισμού. Είναι φθηνά, μη τοξικά και πολλαπλών χρήσεων.

 • Κάντε ανεξάρτητη εργασία

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας για να βοηθήσετε τους γονείς σας και ενδεχομένως να κερδίσετε κάποια χρήματα στη διαδικασία.

  Για παράδειγμα, εάν οι γονείς σας έχουν τη δική τους επιχείρηση ή συμμετέχουν σε ένα κοινοτικό κλαμπ (π.χ. έναν τοπικό αθλητικό σύλλογο), θα μπορούσατε να τους προσφέρετε να κάνετε κάποια ανεξάρτητη εργασία για αυτούς. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη διαχείριση λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το σχεδιασμό υλικού μάρκετινγκ ή ακόμα και τη βοήθεια τους να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο.

  Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το να κερδίζετε χρήματα ως ελεύθερος επαγγελματίας, ανατρέξτε στον οδηγό μας για τον ελεύθερο επαγγελματία.

 • Φροντίστε τα κατοικίδια

  Οι γονείς σας έχουν κατοικίδια όπως σκύλο ή γάτα; Αν ναι, σίγουρα αξίζει να σκεφτείτε το να προσφέρετε να μείνετε στο σπίτι και να χαϊδεύετε όσο οι γονείς σας λείπουν. Θα μπορούσε να είναι μια τεράστια βοήθεια για αυτούς.

  Η πρόσληψη επαγγελματιών petsitters μπορεί να είναι ακριβή. Μπορεί επίσης να είναι πολύ τρομακτικό να αφήνετε ένα κατοικίδιο με έναν εντελώς άγνωστο – ειδικά αν χρειάζεται να μείνει σε ένα νέο μέρος που δεν είναι εξοικειωμένο με.

  Από την οπτική γωνία των γονιών σας, θα πρέπει να τους φέρει λίγη ησυχία αν είστε στο σπίτι και φροντίζετε τα κατοικίδια της οικογένειας ενώ λείπουν.

  Και όσον αφορά τα χρήματα, θα μπορούσατε να ζητήσετε όσα νομίζετε ότι είναι δίκαια. Καθώς θα περνούσατε χρόνο με ένα υπέροχο ζώο που ήδη γνωρίζετε, θα πρέπει να είναι ένας αρκετά εύκολος και ευχάριστος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

 • Ζητήστε χρήματα αντί για δώρα

  Εάν καμία από τις παραπάνω συμβουλές δεν σας αρέσει, αλλά θα μπορούσατε πραγματικά να το κάνετε με κάποια επιπλέον μετρητά, θα μπορούσατε ενδεχομένως να ζητήσετε χρήματα αντί για δώρα για τα γενέθλιά σας ή τα Χριστούγεννα. Δεν πρέπει να κοστίσει στους γονείς σας περισσότερα χρήματα από όσα ήδη σχεδίαζαν να ξοδέψουν για εσάς.

  Αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι κάτι με το οποίο αισθάνεστε άνετα. Ίσως προτιμάτε να λάβετε ένα φυσικό δώρο από τους γονείς σας (ειδικά αν είναι μεγάλα γενέθλια όπως τα 21 σας), οπότε να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα που μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα.

  Και μην ξεχάσετε να τους περιποιηθείτε, αν μπορείτε. Οι λίστες μας με φτηνά δώρα για την Ημέρα του Πατέρα και τη Γιορτή της Μητέρας μπορούν να σας βοηθήσουν να τους δείξετε πόσο σημαίνουν για εσάς χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα.