Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Amazon

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Amazon

Februar 1, 2021 0 Von admin

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε το Amazon ως έναν εύχρηστο ιστότοπο όπου μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν Οτιδήποτε χρειάζεσαι. Αλλά για κάποιους, είναι πολύ περισσότερα από αυτό – είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα. Να πώς.

Χαμογελαστή γυναίκα με χρήματα και λογότυπο Amazon

Πίστωση: Krakenimages.com – Shutterstock

Δεν είναι μυστικό ότι το Amazon είναι ένας πολύ βολικός ιστότοπος για τους αγοραστές. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, ωστόσο, είναι πόσο εύκολο είναι να κερδίσεις εισόδημα εκεί – και όχι μόνο ως πωλητής.

Ομολογουμένως, η πώληση είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Amazon και έχουμε πολλές συμβουλές για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας ως πωλητής παρακάτω. Αλλά απέχει πολύ από τη μοναδική σας επιλογή. Στην πραγματικότητα, είναι ακόμη δυνατό να δημιουργήσετε ένα παθητικό εισόδημα μέσω του ιστότοπου, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε μετρητά στον ύπνο σας.

Διαβάστε παρακάτω για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το πώς να πουλάτε στο Amazon, καθώς και για τη λίστα με τους 11 καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπο (με και χωρίς πώληση).

Θέλετε να ξεκινήσετε να πουλάτε στο Amazon; Είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε, αλλά υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη πριν εγγραφείτε.

Τα κύρια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ποιο σχέδιο πώλησης της Amazon θα ήταν κατάλληλο για εσάς και εάν οι χρεώσεις πωλητή θα άξιζαν τον κόπο.

Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα πώλησης Amazon, σκεφτείτε εάν θα πουλάτε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα προϊόντων σε αρκετά υψηλή τιμή κάθε μήνα για να χρησιμοποιήσετε το επαγγελματικό σχέδιο. Εάν όχι, ίσως είναι καλύτερα να τηρήσετε το βασικό σχέδιο.

Εάν δεν είστε βέβαιοι πόσα πράγματα θα πουλάτε κάθε μήνα, ίσως είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με το ατομικό πρόγραμμα. Θα μπορούσατε στη συνέχεια να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε επαγγελματικό αργότερα, εάν αποφασίσετε ότι θα άξιζε τον κόπο.

Αλλά, εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε το επαγγελματικό σχέδιο πώλησης, ίσως αξίζει επίσης να σκεφτείτε να δοκιμάσετε Εκπλήρωση από την Amazon (FBA). Υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και η συσκευασία και η παράδοση θα αναλαμβάνονταν από την Amazon. Μπαίνουμε σε αυτό με λίγο περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα.

χρήματα σε ένα πορτοφόλι

Credit: Yevgen Kravchenko, kamui29, Bell Photography 423 – Shutterstock

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει μια χρέωση ανά είδος για το μεμονωμένο πρόγραμμα πώλησης (£0,75) και μια χρέωση ανά μήνα για το επαγγελματικό πρόγραμμα (£25). Και, επιπλέον αυτών, υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις που ισχύουν και για τα δύο προγράμματα.

Για να μάθετε περισσότερα, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών τελών παραπομπής για κάθε τύπο προϊόντος, ρίξτε μια ματιά στο Amazon σελίδα χρέωσης.

 • Κάντε αίτηση για το Amazon Launchpad

  γυναίκα που χαμογελά στο τηλέφωνο

  Πίστωση: WAYHOME studio – Shutterstock

  Εάν πουλάτε προϊόντα που είναι ιδιαίτερα καινοτόμα και έχετε να πείτε μια ενδιαφέρουσα ιστορία επωνυμίας, θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να υποβάλετε αίτηση για το Amazon Launchpad.

  Οι αιτήσεις εξετάζονται κατά περίπτωση, επομένως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνετε αποδεκτοί.

  Αλλά αν είστε, θα έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες δυνατότητες πώλησης, όπως εργαλεία αφοσίωσης πελατών, την ευκαιρία να παρουσιάσετε την επωνυμία σας στην αρχική σελίδα του Amazon Launchpad και στρατηγική υποστήριξη από έναν διαχειριστή onboarding για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

  Εάν πουλάτε στο Amazon Launchpad, θα πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον χρέωση παραπομπής 5%. πέρα από την τυπική χρέωση παραπομπής για κάθε είδος που πουλάτε. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 • Πουλήστε παλιά αντικείμενα στο Amazon

  Δεν είστε σίγουροι τι να πουλήσετε στο Amazon για να κερδίσετε χρήματα; Ρίξτε μια ματιά στα παλιά σας υπάρχοντα. Υπάρχουν πιθανώς πολλά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον και τα οποία θα μπορούσατε να πουλήσετε στο διαδίκτυο.

  Κατά κάποιο τρόπο, τα παλιά αντικείμενα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μερικά από τα καλύτερα αντικείμενα για πώληση στο Amazon.

  Όχι μόνο σημαίνει ότι τα αγαπημένα σας πράγματα πηγαίνουν σε ένα καλό σπίτι και όχι σε χώρο υγειονομικής ταφής (ένας σημαντικός λόγος μόνο), αλλά σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να μειώσετε το κόστος αγοράς ή κατασκευής πραγμάτων προς πώληση και απλώς να αποκομίσετε κέρδος από τα πράγματα κατέχετε ήδη.

  Για παράδειγμα, όταν τελειώσετε με μια ενότητα στο uni, θα μπορούσατε να πουλήσετε τα παλιά σας βιβλία στο Amazon για να χρηματοδοτήσετε τυχόν νέα που χρειάζεστε.

  Απλώς θυμηθείτε ότι εάν πουλάτε μεταχειρισμένα πράγματα στο Amazon, βεβαιωθείτε ότι περιγράφετε με σαφήνεια και ειλικρίνεια την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

  Για λίγη έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τα καλύτερα μεταχειρισμένα πράγματα για πώληση.

 • Ξεκινήστε το μάρκετινγκ θυγατρικών

  Αναμφισβήτητα ο κορυφαίος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Amazon χωρίς να πουλήσετε είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών της Amazon.

  Το μάρκετινγκ συνεργατών περιλαμβάνει την κοινή χρήση συνδέσμων προς προϊόντα στο διαδίκτυο, όπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο δικό σας ιστολόγιο. Στη συνέχεια, εάν οι άνθρωποι αγοράζουν πράγματα μέσω αυτών των συνδέσμων, θα μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τις πωλήσεις χωρίς επιπλέον κόστος για τον αγοραστή.

  Ή, εάν έχετε ιδιαίτερα καλούς ακόλουθους στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορούσατε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε αίτηση για να γίνετε Amazon Influencer. Αυτό θα συνεπαγόταν ακόμα την προώθηση προϊόντων και τη δημιουργία χρημάτων από τις πωλήσεις, αλλά θα σας δοθεί η δική σας σελίδα στο Amazon όπου θα μπορούσατε να επιλέξετε ποια είδη θα προωθήσετε.

  Για να μάθετε περισσότερα, μεταβείτε στον πλήρη οδηγό μας για το μάρκετινγκ θυγατρικών.

 • Πουλήστε χειροτεχνίες στο Amazon Handmade

  Έχετε ταλέντο στις τέχνες, στη χειροτεχνία ή στο DIY; Το Amazon Handmade θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να ξεκινήσετε να πουλάτε την τέχνη, τα κοσμήματα, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σας ή σχεδόν οτιδήποτε τεχνητό.

  Αν και αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς, αξίζει να συγκρίνετε τις αμοιβές πωλητή για το Amazon Handmade (βρείτε τις εδώ) με τις χρεώσεις στο Etsy. Κάντε κάποια ποσά για να διαπιστώσετε εάν θα κερδίζετε περισσότερα ή λιγότερα από εκεί ανά είδος, ανάλογα με παράγοντες όπως η τιμή πώλησης του προϊόντος σας και το κόστος αποστολής και συσκευασίας.

 • Παράδοση δεμάτων Amazon

  δέμα amazon

  Πίστωση: J.K2507 – Shutterstock

  Εάν μπορείτε να οδηγείτε και έχετε αυτοκίνητο στο uni, η παράδοση δεμάτων μέσω του Amazon Flex θα μπορούσε να είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας.

  Η Amazon εκτιμά ότι μπορείτε να κερδίσετε περίπου 13 £ – 17 £ την ώρα ως οδηγός παράδοσης, αλλά αξίζει να έχετε κατά νου ότι μπορεί να καταλήξετε να πάρετε σπίτι λίγο λιγότερο από αυτό.

  Ως ένα Amazon Flex οδηγός παράδοσης, θα εργάζεστε ως ανεξάρτητος εργολάβος, επομένως θα πρέπει να καλύψετε έξοδα όπως χιλιόμετρα, στάθμευση και διόδια. Αυτό θα σήμαινε ότι, εάν βγάζετε 13 £ την ώρα, μερικά από αυτά τα χρήματα ίσως χρειαστεί να διατεθούν για έξοδα οδήγησης.

  Ωστόσο, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως αρκετά καλά χρήματα και το ευέλικτο ωράριο θα λειτουργούσε καλά γύρω από ένα πρόγραμμα σπουδών. Και, οι συμβουλές μας για την εξοικονόμηση χρημάτων στην οδήγηση μπορεί να σας βοηθήσουν να ξοδέψετε ελαφρώς λιγότερα για τις παραδόσεις σας.

 • Πώληση μέσω Εκπλήρωσης από την Amazon

  Για να βεβαιωθείτε ότι κερδίζετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα ως πωλητής στο Amazon, εξετάστε εάν το Fulfillment by Amazon (FBA) ή η εκπλήρωση από τον έμπορο ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

  Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, η εκπλήρωση του εμπόρου θα ήταν πιθανώς το καλύτερο στοίχημά σας. Αυτό θα σήμαινε ότι θα αναλάβατε τη συσκευασία και την αποστολή σας. Ωστόσο, καθώς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα επεκτείνεται, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να παρακολουθείτε μόνοι σας όλα τα P&P και μπορεί ακόμη και να είναι δύσκολο να αποθηκεύσετε όλο το απόθεμά σας στο σπίτι.

  Με το FBA, θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε το απόθεμά σας σε μια αποθήκη της Amazon, και θα οργανώσουν τη συσκευασία και την παράδοση των προϊόντων σας. Επίσης, οι καταχωρίσεις σας θα μπορούσαν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες παίρνοντας το „Prime Badge“, υπογραμμίζοντας ότι έχουν γρήγορη παράδοση.

  Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά συνοδεύονται από πρόσθετο κόστος. Θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη εκπλήρωσης και τέλη αποθήκευσης. Αυτά θα διαφέρουν ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του προϊόντος σας, γι‘ αυτό ρίξτε μια ματιά αυτή η σελίδα Για περισσότερες πληροφορίες.

 • Δημοσιεύστε ηλεκτρονικά βιβλία στο Kindle

  Θέλατε ποτέ να βγάλετε χρήματα από το γράψιμο; Η δημοσίευση ηλεκτρονικών βιβλίων στο Amazon Kindle είναι ένας τρόπος για να γίνει αυτό ακριβώς.

  Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να γράφετε ένα eBook είναι μια ιδέα, λίγος ελεύθερος χρόνος και αρκετή δέσμευση.

  Είτε μυθοπλασία είτε μη, υπάρχει μια τεράστια γκάμα θεμάτων για τα οποία θα μπορούσατε να γράψετε το βιβλίο σας. Για μερικές ιδέες σχετικά με δημοφιλή είδη (μαζί με επιπλέον συμβουλές για να κερδίσετε χρήματα), διαβάστε τον πλήρη οδηγό μας για τη μεγιστοποίηση των κερδών από τα ηλεκτρονικά βιβλία.

 • Πουλήστε σχέδια μέσω Merch από την Amazon

  Για όποιον είναι ταλαντούχος στην τέχνη και το σχέδιο, αξίζει να σκεφτεί κανείς το Merch by Amazon. Για να εγγραφείτε στο Merch by Amazon, θα πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα και να περιμένετε μια απάντηση από αυτούς.

  Με το Merch by Amazon, μπορείτε να ανεβάσετε έργα τέχνης και να επιλέξετε τον τύπο του προϊόντος στο οποίο θέλετε να εκτυπωθεί το σχέδιο, μαζί με το χρώμα του. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε μια περιγραφή προϊόντος και να ορίσετε μια τιμή για το προϊόν.

  Όταν οι άνθρωποι αγοράζουν το προϊόν σας, η Amazon θα χειριστεί την παραγωγή, την αποστολή και την εξυπηρέτηση πελατών και, στη συνέχεια, θα σας πληρώσει ένα δικαίωμα για κάθε πώληση. Το ποσό των δικαιωμάτων θα ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος και την καθορισμένη τιμή του αντικειμένου σας.

  Για παράδειγμα, για ένα τυπικό μπλουζάκι που κοστίζει 15,99 £, τα δικαιώματα θα είναι 2,89 £ (18% της τιμής αγοράς). Ωστόσο, για ένα φούτερ που κοστίζει 27,99 £, τα δικαιώματα θα ήταν μόνο 2,52 £ (9% της τιμής αγοράς).

  Εάν εγγραφείτε σε αυτό το πρόγραμμα, κάντε αρκετή έρευνα πριν ξεκινήσετε για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τα περισσότερα χρήματα από τις πωλήσεις που μπορείτε.

  Ως μπόνους, το Merch by Amazon δεν είναι αποκλειστικό, που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να πουλήσετε τα σχέδιά σας μέσω πρόσθετων ιστότοπων όπως το Zazzle (το οποίο είναι επίσης μη αποκλειστικό).

  Έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκτύπωση προϊόντων κατ‘ απαίτηση στον οδηγό μας για τις καλύτερες ιδέες παθητικού εισοδήματος.

  Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα ανοιχτού κουτιού και μεταχειρισμένα σε μειωμένες τιμές από την Αποθήκη Amazon;
 • Εμπόριο συσκευών για δωροεπιταγές

  Amazon echo dot

  Πίστωση: Zapp2Photo – Shutterstock

  Το πρόγραμμα Trade-In σάς επιτρέπει να στέλνετε τις παλιές σας συσκευές και, σε αντάλλαγμα, να λαμβάνετε μια δωροκάρτα Amazon για την αξία της συναλλαγής σας. Οι επιλέξιμες συσκευές περιλαμβάνουν Kindle e-readers, tablet, streaming media player, το Amazon Echo, συσκευές οικιακής ασφάλειας, smartphone και κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών.

  Είναι δωρεάν. Απλώς πρέπει να κατευθυνθείτε στο κατάστημα Trade-In και να επιλέξετε τη συσκευή που θέλετε να ανταλλάξετε. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση του αντικειμένου σας (μπορεί να γίνει δεκτό εάν δεν λειτουργεί) και η Amazon θα σας δώσει μια προσφορά.

  Θα μπορούσατε να εκτυπώσετε μια ετικέτα παράδοσης που σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε το προϊόν δωρεάν. Και, μόλις η Amazon επαληθεύσει την κατάστασή της, η δωροκάρτα θα εφαρμοστεί αυτόματα στον λογαριασμό σας. Είναι ένας τόσο εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε gadget.

 • Κάντε ανεξάρτητη εργασία για πωλητές της Amazon

  Η πώληση στο Amazon μπορεί να απαιτήσει αρκετή δουλειά. Εξαιτίας αυτού, ορισμένοι πωλητές θα χρειαστούν λίγη βοήθεια με διάφορες πτυχές του ηλεκτρονικού τους καταστήματος – και εκεί μπορείτε να έρθετε.

  Ακόμα κι αν δεν είστε πρόθυμοι να πουλάτε πράγματα μόνοι σας, θα έχετε πολλές δεξιότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα στο Amazon. Ως εκ τούτου, θα μπορούσατε να εργαστείτε για πωλητές σε ανεξάρτητη βάση.

  Για παράδειγμα, εάν είστε ταλαντούχοι στη φωτογραφία, θα μπορούσατε να προσφέρετε να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες προϊόντων για τους πωλητές. Ή, εάν έχετε πολύ καλό μάτι για τις λεπτομέρειες, θα μπορούσατε να διορθώσετε και να επεξεργαστείτε τις περιγραφές των προϊόντων.

  Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Fiverr για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες ανεξάρτητων επαγγελματιών τους σε πωλητές της Amazon. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

 • Εργαστείτε για την Amazon

  Εάν το να κερδίσετε χρήματα στο Amazon δεν σας αρκεί, υπάρχει, φυσικά, η επιλογή να εργαστείτε Για Αμαζόνα.

  Υπάρχει τόσο μεγάλη γκάμα θέσεων εργασίας διαθέσιμη στο Amazon. Όποιο κι αν είναι το προσόν σας, σίγουρα θα υπάρχει αυτό που σας ταιριάζει. Επιπλέον, ως παγκόσμια επωνυμία, η Amazon μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες εξέλιξης σταδιοδρομίας.

  Σας αρέσει η ιδέα να δουλέψετε εκεί; Ρίξτε μια ματιά στα δικά τους σελίδα σταδιοδρομίας για να δούμε εάν κάποια από τις τρέχουσες κενές θέσεις είναι ελκυστικές – ειδικά οι ευκαιρίες φοιτητών και οι μεταπτυχιακές τους θέσεις εργασίας.

  Αυτές οι θέσεις εργασίας θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Επομένως, είναι σημαντικό να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια στην αίτησή σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κάνετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει.

  Και αν καταφέρετε να πάρετε μια συνέντευξη στο Amazon, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας και νιώθετε έτοιμοι να απαντήσετε στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις συνέντευξης. Καλή τύχη!

 • Γνωρίζατε ότι οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το Amazon Prime για έξι μήνες; Δεν είναι περίεργο που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας με τις καλύτερες δωρεάν δοκιμές…