Τα πάντα για την οργανική επισκεψιμότητα πρέπει να γνωρίζει κάθε κάτοχος ιστότοπου

Τα πάντα για την οργανική επισκεψιμότητα πρέπει να γνωρίζει κάθε κάτοχος ιστότοπου

Mai 2, 2023 0 Von admin

Αναζήτηση

Η οργανική επισκεψιμότητα είναι η κίνηση που αποστέλλεται σε έναν ιστότοπο από τις μηχανές αναζήτησης δωρεάν. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν στις μηχανές αναζήτησης αρέσει το περιεχόμενο στον ιστότοπο. Αυτός ο τύπος επισκεψιμότητας συνήθως αντιπροσωπεύει πάνω από το 80% των συνολικών κλικ σε μια σελίδα μηχανής αναζήτησης. Τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται σε μια μηχανή αναζήτησης με βάση τη συνάφειά τους με το ερώτημα αναζήτησης. Οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης πιστοποιούν το γεγονός ότι πολλοί από τους χρήστες τους τείνουν να κάνουν κλικ στα οργανικά αποτελέσματα σε σύγκριση με τις διαφημίσεις. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου που θέλει να δραστηριοποιείται στον επαγγελματικό του χώρο θέλει να έχει οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Οι τεχνικές Black Hat SEO, από την άλλη πλευρά, αναφέρονται σε μεθόδους που χρησιμοποιούνται από άτομα και εταιρείες για να κερδίσουν υψηλές βαθμολογίες παραβιάζοντας ορισμένους κανόνες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ενώ βρίσκεστε σε αυτό. Εν ολίγοις, το Black SEO παίρνει ταξινομήσεις με ανήθικο τρόπο. Όταν οι μηχανές αναζήτησης πιάνουν έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας αυτές τις μεθόδους, συνήθως τον τιμωρούν. Αυτή η μέθοδος σε αντίθεση με την οργανική επισκεψιμότητα εστιάζει στη μηχανή αναζήτησης και όχι στο ανθρώπινο κοινό.

Για να έχει καλή κατάταξη οποιοσδήποτε ιστότοπος, θα πρέπει να εφαρμόζεται SEO white hat. Κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου θα πρέπει να αφιερώνει χρόνο στη βελτίωση του οργανικού SEO σε αντίθεση με τις ανήθικες μεθόδους. Ακολουθούν τεχνικές SEO μαύρου καπέλου που πρέπει να αποφεύγει κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου.

Λέξη-κλειδί γέμιση

Το οργανικό SEO αφορά το περιεχόμενο και τις λέξεις-κλειδιά. Ωστόσο, όταν οι λέξεις-κλειδιά είναι υπεργεμισμένες, δεν φαίνονται φυσικές. Κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου θα πρέπει να προσπαθεί να γράφει περιεχόμενο που είναι για να το διαβάσουν οι άνθρωποι και όχι οι αράχνες της μηχανής αναζήτησης να ευρετηριάσουν.

Απόκρυψη

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται όταν ένας κάτοχος ιστότοπου τείνει να εμφανίζει διαφορετικό περιεχόμενο σε προγράμματα ανίχνευσης από αυτό που εμφανίζεται στον ιστότοπο. Σε πολλές περιπτώσεις, όταν μια μηχανή αναζήτησης αποδεικνύει ότι μια σελίδα χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνική βελτιστοποίησης στη σελίδα, αποκλείεται.

Περιστρεφόμενα άρθρα

Όταν πολλοί ιδιοκτήτες ιστοτόπων σκέφτονται πώς να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου, πολλοί παραπλανούνται για να δοκιμάσουν αυτήν την τεχνική. Δημοσιεύουν μια μοναδική έκδοση περιεχομένου στον ιστότοπο γράφοντας ξανά περιεχόμενο που υπάρχει ήδη. Αυτή η μέθοδος μειώνει εντελώς την ποιότητα του περιεχομένου.

Στο τέλος της ημέρας, όλοι όσοι θέλουν να αποκτήσουν καλές κατατάξεις στο Διαδίκτυο μπορούν να τις αποκτήσουν, αν ακολουθηθούν μόνο οι σωστές τεχνικές. Όπως σε κάθε άλλο τομέα, το Διαδίκτυο απαιτεί υπομονή και σκληρή δουλειά. Κάθε ιδιοκτήτης ιστότοπου θα πρέπει να χρησιμοποιεί μόνο φυσικές και επιτρεπόμενες συμβουλές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης για να αυξήσει την επισκεψιμότητα και την κατάταξη του ιστότοπού του.