6 δωρεάν κληρώσεις για να κερδίσετε χρήματα

6 δωρεάν κληρώσεις για να κερδίσετε χρήματα

November 17, 2020 0 Von admin

Λένε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν, και σίγουρα αυτό συμβαίνει με τις δωρεάν κληρώσεις λαχείων. Εδώ είναι οι καλύτερες λοταρίες για να παίξετε και πόσα χρήματα θα μπορούσατε να κερδίσετε.

γυναίκα που διασχίζει τα δάχτυλα μπροστά από τις μπάλες του λαχείου

Πιστώσεις: M.Stasy (φόντο), στούντιο WAYHOME (πρώτο πλάνο) – Shutterstock

Σε όλους μας αρέσει να φανταζόμαστε τι θα κάναμε αν κερδίζαμε το Εθνικό Λαχείο. Αλλά το γεγονός είναι ότι έχετε πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να σας χτυπήσει κεραυνός παρά να κερδίσετε το τζάκποτ. Και, με ένα μόνο εισιτήριο που κοστίζει δύο ολόκληρες λίρες, οι πιθανότητες είναι ότι θα χάσετε πραγματικά χρήματα παίζοντας το λαχείο, αντί να κάνετε κανένα.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τα δωρεάν λαχεία. Αυτές οι κληρώσεις δεν κοστίζει απολύτως τίποτα η είσοδος και οι πιθανότητές σας να κερδίσετε είναι συχνά πολύ, πολύ καλύτερες από ό,τι σε πληρωμένες λοταρίες.

Κάναμε τη σκληρή δουλειά για εσάς και συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις καλύτερες δωρεάν λοταρίες, με κριτήρια νίκης που κυμαίνονται από ταχυδρομικούς κώδικες έως την ημερομηνία γέννησής σας, ακόμη και τα αγαπημένα σας emoji.

 • Επιλέξτε τον ταχυδρομικό μου κώδικα

  επιλέξτε το λογότυπο του ταχυδρομικού μου κώδικα

  • Πόσο μπορείτε να κερδίσετε; – £200+ για την κύρια κλήρωση
  • Πόσο συχνά κληρώνονται οι νικητές; – Καθημερινά
  • Χρειάζεται να διεκδικήσετε το βραβείο σας για να κερδίσετε; – Ναί.

  Το Pick My Postcode (πρώην Δωρεάν Λοταρία ταχυδρομικού κώδικα και δεν σχετίζεται με το People’s Postcode Lottery) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους ιστότοπους στο δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι λαχειοφόρου αγοράς.

  Παρά την αλλαγή του ονόματος, το Pick My Postcode εξακολουθεί να είναι μια δωρεάν λοταρία ταχυδρομικού κώδικα και κάθε μέρα υπάρχουν τουλάχιστον 200 £.

  Κάθε μέρα το μεσημέρι, επιλέγεται ένας τυχαίος ταχυδρομικός κώδικας του Ηνωμένου Βασιλείου από τη βάση δεδομένων των χρηστών του Pick My Postcode. Ωστόσο, οι επιλέξιμοι νικητές πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπο και διεκδικούν το βραβείο τους για να το λάβουν – διαφορετικά, μεταφέρεται στην επόμενη μέρα. Από την άλλη πλευρά, εάν πολλοί χρήστες έχουν τον ίδιο νικητήριο ταχυδρομικό κώδικα και όλοι κάνουν μια αξίωση, τα χρήματα μοιράζονται ομοιόμορφα μεταξύ τους.

  Μπορείς ενισχύστε το πιθανό ποτ βραβείων σας με ένα μπόνους 1 π. για κάθε μέρα που επισκέπτεστε τον ιστότοπο για να ελέγξετε τον νικητήριο ταχυδρομικό κώδικα και υπάρχουν τέσσερις επιπλέον κληρώσεις στον ιστότοπο με δώρα που κυμαίνονται από 5 έως 150 £.

  Εγγραφείτε σε αυτήν την κλήρωση »

 • Λοταρία Freemoji

  λογότυπο λοταρίας freemoji

  • Πόσο μπορείτε να κερδίσετε; – £200+ για την κύρια κλήρωση
  • Πόσο συχνά κληρώνονται οι νικητές; – Καθημερινά
  • Χρειάζεται να διεκδικήσετε το βραβείο σας για να κερδίσετε; – Ναί.

  Μην ξεγελιέστε από το γεγονός ότι το έπαθλο είναι σε δολάρια – τα κεντρικά γραφεία της Λοταρίας Freemoji εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και η κλήρωση είναι απολύτως ανοιχτή σε οποιονδήποτε ζει σε αυτή τη χώρα.

  Όταν εγγραφείτε στο Freemoji Lottery, μπορείτε να επιλέξετε πέντε emoji στα οποία θα συμμετέχετε στην κλήρωση κάθε μέρας στις 7 μ.μ. Μπορείτε να επιλέξετε όποια πέντε θέλετε, αν και αν ήταν στο χέρι μας θα πηγαίναμε για γυαλιά ηλίου, χειρονομία εντάξει, μάτια, σκεπτόμενο πρόσωπο και προσευχή χέρια (και ναι, εσείς κάνω πρέπει να δωρίσετε τα χρήματά σας σε εμάς εάν αυτός ο συνδυασμός σας κερδίσει το τζάκποτ).

  Το Freemoji Lottery θα σας στέλνει ένα email κάθε μέρα που θα σας υπενθυμίζει να ελέγξετε τον ιστότοπο και σίγουρα αξίζει να το κάνετε – ακόμα κι αν εμφανιστεί ο συνδυασμός σας, θα πρέπει να διεκδικήσει ενεργά το έπαθλο να κερδίσει. Αν όχι, τα χρήματα κυλά στην επόμενη μέρα, με το τελικό ποσό να φτάνει συχνά σε εκατοντάδες, αν όχι πάνω από χίλια, δολάρια.

  Εκτός από την κύρια κλήρωση, το Freemoji τρέχει επίσης το Fivers Draw. Αυτός ο δευτερεύων διαγωνισμός τραβάει πέντε συνδυασμούς emoji κάθε μέρα, αλλά, σε αντάλλαγμα για να έχετε πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε, υπάρχουν μόνο 5 $ για να κερδίσετε εάν η σειρά σας εμφανιστεί.

  Εγγραφείτε σε αυτήν την κλήρωση »

 • Δωρεάν Λοταρία Γενεθλίων

  δωρεάν λογότυπο λοταρίας ημερομηνίας γέννησης

  • Πόσο μπορείτε να κερδίσετε; – 10 £ για την κύρια κλήρωση
  • Πόσο συχνά κληρώνονται οι νικητές; – Καθημερινά
  • Χρειάζεται να διεκδικήσετε το βραβείο σας για να κερδίσετε; – Ναί.

  Μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας emojis και, σε κάποιο βαθμό, μπορείτε να επιλέξετε πού θα μένετε. Αλλά η ημερομηνία γέννησής σας εξαρτάται από τη μοίρα, επομένως, κατά κάποιο τρόπο, είναι καθησυχαστικό ότι οι πιθανότητές σας να κερδίσετε τη Δωρεάν Λοταρία Ημερομηνίας Γενεθλίων είναι εντελώς εκτός ελέγχου.

  Όπως υποδηλώνει το όνομα, κάθε μέρα η ομάδα στο Free Birthdate Lottery κληρώνει μια τυχαία ημερομηνία από το παρελθόν και αν συμβεί να είναι η ημέρα που γεννηθήκατε, κερδίζετε το τζάκποτ των 10 £.

  Ακριβώς όπως το Pick My Postcode, το Free Birthdate Lottery θα επιλέξει μόνο ημερομηνίες γέννησης από τη βάση δεδομένων των εγγεγραμμένων χρηστών, δηλαδή κάποιος πρέπει κερδίζεις κάθε μέρα. Ωστόσο, όπως και το Pick My Postcode (και οι περισσότερες άλλες δωρεάν κληρώσεις λαχειοφόρων αγορών), οι επιλέξιμοι νικητές πρέπει να διεκδικήσουν το έπαθλό τους να κερδίσει.

  Τα 10 £ δεν επιστρέφουν αν δεν ζητηθούν, και εάν πολλοί χρήστες διεκδικήσουν με επιτυχία το βραβείο, θα μοιράζονται μεταξύ τους. Αλλά μια γρήγορη ματιά στα προηγούμενα αποτελέσματα δείχνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπαίνουν ποτέ στον κόπο να διεκδικήσουν, οπότε αν εμφανιστούν τα γενέθλιά σας, πιθανότατα θα πάρετε ολόκληρο το ποσό.

  Η Δωρεάν Λοταρία Ημερομηνίας Γενεθλίων πραγματοποιεί επίσης μια καθημερινή κλήρωση έρευνας, σύμφωνα με την οποία πρέπει να συμπληρώσετε ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο πριν αποκαλύψετε μια άλλη ημερομηνία γέννησης. Όλοι οι ίδιοι κανόνες ισχύουν εδώ (συμπεριλαμβανομένου του ταμείου επάθλων), και φαίνεται ότι ακόμη λιγότεροι άνθρωποι διεκδικούν το τζάκποτ σε αυτήν την κλήρωση.

  Εγγραφείτε σε αυτήν την κλήρωση »

  Εάν δεν σας πειράζει να απαντήσετε σε μια ή δύο ερωτήσεις για να κερδίσετε μια ανταμοιβή, θα πρέπει να ανατρέξετε στον οδηγό μας για τους καλύτερα αμειβόμενους ιστότοπους ερευνών.
 • Τυχερό Emoji

  τυχερό λογότυπο emoji

  • Πόσο μπορείτε να κερδίσετε; – £10+
  • Πόσο συχνά κληρώνονται οι νικητές; – Καθημερινά
  • Χρειάζεται να διεκδικήσετε το βραβείο σας για να κερδίσετε; – Ναί.

  Δεν έχετε χορτάσει λοταρίες που βασίζονται σε emoji; Ξέρουμε το συναίσθημα. Και, ευτυχώς, υπάρχει άλλο ένα που σας περιμένει να εγγραφείτε και να παίξετε: Lucky Emoji.

  Σε αντίθεση με το Freemoji Lottery, όπου πρέπει να επιλέξετε πέντε emoji, απλά πρέπει να πάτε για τρία στο Lucky Emoji. Η επιλογή των emoji από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε είναι επίσης μικρότερη, αλλά, βολικά, τρία από τα πέντε που επιλέξαμε για το Freemoji εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα (πρόσωπο γυαλιών ηλίου, σκεπτόμενο πρόσωπο και χειρονομία εντάξει – ένα emoji για κάθε περίσταση).

  Επιπλέον, θα πρέπει να μπαίνετε χειροκίνητα στην κλήρωση κάθε μέρα και μπορείτε είτε να επιλέξετε τα δικά σας τρία emoji είτε να πάτε για μια τυχερή βουτιά.

  Και πάλι, θα πρέπει να διεκδικήσετε το έπαθλο αν εμφανιστεί το τρίο των emoji σας και το τζάκποτ των 10 £ δεν θα κυλήσει αν κανείς δεν προχωρήσει. Αλλά αν θέλετε λίγα επιπλέον δωρεάν χρήματα, μπορείτε να ενισχύσετε το μπόνους σας (το οποίο θα λάβετε αν κερδίσει ο συνδυασμός σας) βάζοντας τους φίλους σας να εγγραφούν μέσω του συνδέσμου παραπομπής σας.

  Εγγραφείτε σε αυτήν την κλήρωση »

 • Δωρεάν Εθνικό Λόττο

  δωρεάν εθνικό λογότυπο λότο

  • Πόσο μπορείτε να κερδίσετε; – 5 £ – 20 £ για την κύρια κλήρωση
  • Πόσο συχνά κληρώνονται οι νικητές; – Καθημερινά
  • Χρειάζεται να διεκδικήσετε το βραβείο σας για να κερδίσετε; – Ναί.

  Το Δωρεάν Εθνικό Λόττο είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το τυπικό Εθνικό Λόττο, αν και με μερικές κρίσιμες διαφορές.

  Για αρχή, όταν εγγραφείτε στο Δωρεάν Εθνικό Λόττο, πρέπει να επιλέξετε πέντε αριθμούς για να παίξετε κάθε κλήρωση (σε αντίθεση με την επί πληρωμή Λοταρία, όπου μπορείτε να αλλάζετε όσο συχνά θέλετε), και δεν υπάρχουν μπάλες μπόνους.

  Δεύτερον, αλλά πιο σημαντικό, πάντα υπάρχει νικητής στο Δωρεάν Εθνικό Λόττο. Όπως συμβαίνει με ορισμένες από τις δωρεάν λοταρίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα κληρωθούν μόνο σετ αριθμών που έχουν επιλεγεί από χρήστες του Δωρεάν Εθνικού Λόττο – είναι απλώς θέμα αν θα διεκδικήσουν ή όχι το έπαθλό τους εγκαίρως (και αν δεν το κάνουν, το τα χρήματα μεταφέρονται στην επόμενη μέρα, έως £20 το πολύ).

  Υπάρχουν δύο επιπλέον κληρώσεις στο Δωρεάν Εθνικό Λόττο: μια ημερήσια κλήρωση έρευνας (όπου πρέπει να συμπληρώσετε μια έρευνα για να αποκαλύψετε τους αριθμούς που κερδίζουν για να κερδίσετε 5 £) και αυτό που είναι γνωστό ως 5 Μπάλα.

  Σε αντίθεση με τις κύριες κληρώσεις και τις κληρώσεις έρευνας, το 5 Ball τραβάει αριθμούς μόνο δύο φορές την εβδομάδα και η επιλογή είναι εντελώς τυχαία – δεν επιλέγονται μόνο από τις επιλογές που κάνουν οι χρήστες.

  Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητές σας να κερδίσετε είναι πολύ χειρότερες απ‘ ό,τι στο βασικό κληρωτό (καταθλιπτικό ένας στους 658.008), γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί –όσο μπορούμε να δούμε στη σελίδα αποτελεσμάτων– μόνο μερικά άτομα έχουν κερδίσει ποτέ (και δεν έχουν διεκδικήσει το βραβείο τους) και το τζακ ποτ έχει φτάσει τις 2.000 £.

  Εγγραφείτε σε αυτήν την κλήρωση »

 • Δωρεάν Λοταρία

  λογότυπο λαχειοφόρου αγοράς

  • Πόσο μπορείτε να κερδίσετε; – 500 £ για την κύρια κλήρωση
  • Πόσο συχνά κληρώνονται οι νικητές; – Καθημερινά
  • Χρειάζεται να διεκδικήσετε το βραβείο σας για να κερδίσετε; – Ναί.

  Όπως υποδηλώνει το όνομα, η δωρεάν λοταρία δεν κοστίζει τίποτα. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες κληρώσεις – η ημερήσια κλήρωση, αξίας £500 και η εβδομαδιαία, αξίας £10.000.

  Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να αρχίσετε να συμμετέχετε στην κλήρωση. Για κάθε κλήρωση, πρέπει να επιλέξετε έξι αριθμοί μεταξύ 1 και 75 (ή μπορείτε να τα δημιουργήσετε τυχαία). Αν ταιριάζουν και οι έξι αριθμοί, κερδίζετε!

  Οι ημερήσιες κληρώσεις γίνονται στις 7.30 μ.μ. και η εβδομαδιαία κλήρωση κάθε Δευτέρα στις 14.00.

  Λάβετε επίσης υπόψη ότι μπορείτε να συμμετάσχετε στην Εβδομαδιαία Κλήρωση αμέσως μετά την εγγραφή σας, αλλά μετά από αυτό, θα πρέπει να λάβετε μέρος σε τουλάχιστον τρεις Ημερήσιες Κλήρωση για να το κάνετε ξανά.

  Για να παραλάβετε το έπαθλό σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Δωρεάν Λοταρία εντός δύο εργάσιμων ημερών. Τα κέρδη σας θα σας σταλούν ως επιταγή μέσω της ανάρτησης. Εάν το έπαθλο δεν έχει διεκδικηθεί, δεν μεταφέρεται στην επόμενη μέρα. Και αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας νικητές, το χρηματικό έπαθλο θα μοιραστεί ομοιόμορφα.

  Εγγραφείτε σε αυτήν την κλήρωση »

 • Η απόκτηση δωρεάν χρημάτων ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Πώς μπορούν οι δωρεάν ιστότοποι λοταρίας να αντέξουν οικονομικά να πληρώσουν εκατοντάδες, ή ακόμα και χιλιάδες λίρες σε τζακ ποτ, όταν δεν πληρώνετε ούτε μια δεκάρα για να μπείτε; Η απάντηση είναι απλή: διαφήμιση.

  Όπως οι εφημερίδες και τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, η πλειονότητα των δωρεάν ιστότοπων λαχειοφόρων αγορών λαμβάνουν το εισόδημά τους μέσω διαφήμισης. Αυτό θα μπορούσε να έχει πολλές διαφορετικές μορφές, από την τυπική διαφήμισή σας σε μια ιστοσελίδα, έως τη λήψη πληρωμής κάθε φορά που ένας χρήστης εγγράφεται για μια υπηρεσία μέσω του συνδέσμου του (αυτό είναι γνωστό ως «μάρκετινγκ θυγατρικών» και είναι επίσης εξαιρετικό τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας).

  Το γεγονός ότι οι δωρεάν ιστότοποι λαχειοφόρων αγορών χρηματοδοτούνται από διαφημίσεις εξηγεί επίσης γιατί οι περισσότεροι από αυτούς απαιτούν να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και να ελέγξετε την κλήρωση για να διεκδικήσετε το βραβείο σας. Για να διασφαλιστεί ότι οι εταιρείες συνεχίζουν να διαφημίζονται μαζί τους, οι ιστότοποι λαχειοφόρων αγορών πρέπει να διατηρούν αρκετά υψηλά επίπεδα επισκεψιμότητας – επομένως σας ζητούν να τους επισκέπτεστε κάθε μέρα.

  Αν και φροντίσαμε να συμπεριλαμβάνουμε μόνο δωρεάν λοταρίες που γνωρίζουμε ότι είναι ασφαλείς και νόμιμες, μια γωνιά του Διαδικτύου όπου τα χρήματα δίνονται δωρεάν θα προσελκύσει αναπόφευκτα την προσοχή των διαδικτυακοί απατεώνες.

  Όπως θα έπρεπε να κάνετε κάθε φορά που σκέφτεστε να παραδώσετε τα προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία σας σε μια εταιρεία για την οποία δεν έχετε ακούσει ποτέ, είναι καλή ιδέα να κάνετε πρώτα κάποιους ελέγχους ιστορικού.

  Θα συνιστούσαμε να κάνετε Google την εταιρεία, να κοιτάξετε κριτικές σε ιστότοπους όπως το Trustpilot και ακόμη και να αναζητήσετε το όνομα της εταιρείας στο Twitter για να δείτε τι έχουν να πουν οι άνθρωποι.

  Εάν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τη νομιμότητα μιας δωρεάν λοταρίας, είναι καλύτερο να αποφύγετε – κανένα πιθανό τζάκποτ δεν αξίζει τον κίνδυνο να χάσετε κάθε δεκάρα στο όνομά σας!